Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Разбрах, че съм освободен от прессъобщение на министерството. Извикани

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Разбрах, че съм освободен от прессъобщение на министерството. Извикани
Коментари Харесай

Проф. Асен Балтов: Още с идването на министър Кацаров започна сценарий за отстраняването ми

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

" Разбрах, че съм освободен от прессъобщение на министерството. Извикани са членове на борда и новия шеф, които в продължение на 4 часа в тотално затъмнение са били сложени в една стая, откъдето е стартирана тази работа. Вече разбираме за тези работи от медиите. " Това съобщи по БТВ проф. Асен Балтов - до през вчерашния ден шеф на " Пирогов ". 

" Не съм аз този, който да желае диалог от здравния министър, тъй като в случай че някой не е за поста си, следва да бъде извикан и да му бъдат обяснени претекстовете да бъде освободен. 

Имаше един сюжет, който се развиваше още до момента в който министър Кацаров зае поста в служебния кабинет. Ако следите по какъв начин се развиваха събитията, имаше обява в неговия уебсайт, където се твърдеше, че средства от Министерски съвет не са употребявани по предопределение и някъде е липсващ милион и половина. Беше ми изпратен кореспондент, който да потвърди, че има такова нещо, той видя, че не е по този начин. Започнаха и други офанзиви. Фиктивен банкет на пациенти не е имало, манипулира се обществото. " Пирогов " не точи касата, а лекува качествено своите пациенти " - добави отстраненият шеф. 

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР